Over ons

Wij zijn Jasja en Maryse, twee vrouwen die van hun passie en dromen werkelijkheid hebben gemaakt. We kennen elkaar ruim 30 jaar en delen onze passie voor bloemen en het werken met onze handen. 25 jaar geleden waren we collega's in dezelfde bloemenwinkel en daar hebben we onze ervaringen in het vak opgedaan en de diverse vaardigheden geleerd. Later zijn we beiden nog in andere bloemenwinkels werkzaam geweest. Als hobby hebben we, onder andere, het opknappen van meubeltjes. Daarbij vinden we het belangrijk dat mooie, degelijke vintage meubels een nieuw leven krijgen in plaats van aan de straat belanden.

We zijn bloemenkunstenaars en zitten vol inspiratie. We verstaan de kunst om af te stemmen op de klant en dat komt tot uiting in ons werk.

Dus werd het tijd om met deze kwaliteiten aan de slag te gaan. Tijdens een dagje varen is ons idee ontstaan en is de combinatie flora en vintage geboren.

Aangezien wij van aanpakken weten is het niet bij een idee gebleven. We hebben al onze tijd en energie gestoken in het realiseren van ons plan, een pand gevonden en toen was geWOON gezellig een feit!